Update: Pasar Malam

Beste leden, ouders, vrienden en sympathisanten,

In deze uitzonderlijke tijden willen wij als Scouts Keerbergen meewerken om de zomer van onze leden en onze werking te redden. #SaveOurSummer #SaveOurCamp

Wij hebben dan ook beslist om onze 50ste editie van de Pasar Malam en Fête Locale die doorgaat op respectievelijk 24-25-26 april en 1 mei met één jaar te verplaatsen. Wij vinden dat deze speciale editie een moment verdient waar iedereen ten volle kan van genieten!

Een BRAVO en DANK U aan de leiding, vrijwilligers, ouders, sponsors,… iedereen die hart, ziel en vertrouwen in dit feest heeft gestoken. Maar geen traan! Zet alvast 23-24-25 april en 30 april 2021 in je agenda want dan gaan we er een lap op geven !!

Wij hopen samen met jullie dat we onze werking snel terug kunnen hervatten.  Wanneer de overheid het toelaat, zullen wij een klein event organiseren voor alle scoutskinderen, – ouders , – oudleden en sympathisanten.

Maar voor nu : blijf in uw kot, houd afstand en een goede gezondheid voor jullie allemaal!

Een stevige linker – elleboog, 

Kernploeg Pasar Malam  (Lies, Ann, Karin, Cas, Bart, Els, Marc, Tim, Willy, Koen, Cindy, Ce, Bjorn,… ), leiding, groepsleiding, groepscomité, …

#LetsBeatThisCorona #SaveOurSummer #SaveOurCamp