Inschrijven

Nieuwe leden

Super, je wil inschrijven bij onze scouts! Surf naar https://scouts-en-gidsen-keerbergen.stamhoofd.be en volg daar de stappen. Je krijgt een bevestiging via mail. Inschrijven kan eens je 6 jaar bent geworden. Uiteraard mag je altijd eerst één of twee vergaderingen komen meedoen.

Huidige leden - Herinschrijven

Ook al de huidige leden dienen zich opnieuw in te schrijven voor het nieuwe scoutsjaar via https://scouts-en-gidsen-keerbergen.stamhoofd.be. Je krijgt een bevestiging via mail.

Lidgeld

Het lidgeld voor onze scouts bedraagt €45. Dit is grotendeels een bijlage aan Scouts & Gidsen Vlaanderen voor de verzekering van het lid (www.scoutsengidsenvlaanderen.be/ouders/praktisch/lidgeld). Het restbedrag is geld voor onze scouts, zodat we alles draaiende kunnen houden. Voor extra activiteiten (bvb sportdag, uitstap, samen eten…), kan de tak er zelf voor kiezen om op dat moment ook nog een kleine extra kleine bijdrage te vragen indien dat nodig is.

Er is ook een verminderd tarief voor de gezinnen die dit nodig hebben. Dit kan in discretie aangeduid worden op de inschrijvingspagina.

Bij je mutualiteit krijg je vaak een deel van het lidgeld (of ook een deel van het inschrijvingsgeld voor een kamp) terug. 
 
De betaling gebeurt ofwel via Payconiq ofwel via een overschrijving. Op de inschrijvingspagina https://scouts-en-gidsen-keerbergen.stamhoofd.be krijg je al de nodige info. Opgelet: de leiding neemt nooit geld aan voor inschrijvingen.

Ledenportaal

Op ons ledenportaal https://scouts-en-gidsen-keerbergen.stamhoofd.be kan je steeds
  • bijkomende leden inschrijven
  • inschrijven voor weekends en kampen
  • je gegevens nakijken en aanpassen
  • je inschrijvingen bekijken
  • een overzicht krijgen van recente betalingen en openstaande bedragen

Indien je problemen ondervindt met de inschrijving kan je contact opnemen met secretariaat@scoutskeerbergen.be