Pasar Malam – “We mogen terug 2021”

We mogen terug! Zoals aangekondigd begin April konden we dit jaar geen Pasar Malam organiseren (iets met een virus). Dit hield ons echter niet tegen om te zoeken naar een alternatief!

Daarom verwelkomen wij jullie graag op vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober op ons prachtige Vossekot! Hier voorzien wij gedurende twee avonden en één dag plezier en vertier voor alle leeftijden.

22 Oktober
19:30
– We trappen dit heuse festijn af met uitdagende en zeer sfeervolle quiz. We hebben allemaal veel tijd gehad om onze hersenen te trainen, tijd om uzelf te bewijzen dus! Aansluitend maken wij plaats voor uitermate geschikte plaatjes-draaiende vrienden om ons de nacht in te begeleiden. Allen aanwezig!

23 Oktober
11:30
– Vandaag proeven we wat scouting is. Beginnen doen we in ons restaurant, dat vanaf nu heerlijke echte scoutskost zal serveren. En ja, de spaghetti mag zonder handen gegeten worden.
13:00 – Hier begint het pas echt voor de jongsten. We openen naar goede gewoonte gezamenlijk “in ne grote kring”. Hierna kunnen kinderen zich kostelijk en kosteloos amuseren met de verschillende spelletjes onder begeleiding van onze fantastische leidingsploeg. Voor de ouder(s)(eren) serveren wij met alle plezier een lekker glaasje en voor iedereen ook een snelle hap (frietjes, pannekoeken,…).
17:00 – Voor de kinderen betekent dit het einde van de spel namiddag, maar niet getreurd we hebben nog van alles in petto. Eerst moeten de hongerige magen gevuld worden. Opnieuw opent “de fourage” zijn deuren om jullie te spijzen met heerlijke gerechten.
21:00 – Een fijne dag verdient en nog fijner einde. Hiervoor zorgt opnieuw lokaal DJ talent, want ja, ook dat mag terug!
02:00 – Hier moeten we jammer genoeg afsluiten. Morgen krijgen jullie van ons een dagje rust, alstublieft!

We hopen jullie allen in Oktober te kunnen verwelkom! Op deze manier kunnen jullie al eens vaststellen hoe we feesten organiseren met de Scouts van Keerbergen, want in April 2022 staat de 50e editie van de Pasar Malam voor de deur. En dat kan wel eens memorabel worden.

Save the date(s) en zeg het verder.


Ne stevige linker (geen elleboog meer!),
De (groeps)leiding en het Pasar Malam Team!

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/4953407201340040/?ref=newsfeed