Molenfeesten 2018

Molenfeesten Het weekend van 28 en 29 juli 2018 vinden, traditiegetrouw, de Keerbergse Molenfeesten plaats. Met de opbrengst steunen wij de scoutsgroep, maar door onze deelname zetten we ook onze scoutsgroep in the picture, terwijl onze leiding en leden op kamp zijn.

Even traditiegetrouw nodigen wij U, ouders en sympathisanten, hierbij van harte uit én doen wij een oproep voor uw helpende handen in ons Scouts-Stamcafé.

Helpen kan al vanaf "slechts even" tot "veel" helpen.  Iedereen is uiteraard welkom !

…Enne, als u niet kan komen helpen dan kan u misschien wel iets komen consumeren want die “hulp” kan ook !

Graag willen wij een warme oproep doen aan jullie om jullie massaal op te geven om een 'shiftje' te komen draaien en alzo een mega-belangrijke bijdrage te leveren voor voorgenoemde feiten. We verzekeren alvast een warm onthaal en veel werkplezier. Uiteraard zijn wij zeer soepel in onze taakverdeling en uurregeling.

Laat maar komen die vele positieve antwoorden!

Jef, Stef en Heidi danken jullie bij voorbaat.

Praktisch gezien kan u inschrijven voor de volgende shiften:

• zaterdag 28/7/2018 shiften 16-20u/20-23u/23-...u (optredens tot 01u) verdeeld over keuken, tap, bediening
  • zondag 29/7/2018 shiften 12-15u/15-18u/18-21u./21-...u (vuurwerk tot 23.45u) verdeeld over keuken, tap, bediening
  • maandag 30/7/2018 afbraak tent en rest vanaf +/- 9u.

Komt U graag helpen?

Graag een seintje aan Heidi Slagmolen (heidi.slagmolen@telenet.be)

Jaarthema 2018-2019

jaarteken 2018-2019