• Nieuwe leden, hoe inschrijven  ?

Best is dat je eerst even kijkt in welke tak/groep je thuishoort (zie menu "takken") en één of twee vergaderingen komt meespelen of meedoen (zie maandschorsen voor programma per tak). Dit is volledig vrijblijvend. Wel vragen we je je gegevens door te geven aan de leiding of secretariaat en in te schrijven via dit formulier.

Beslis je van verder te komen, dan moet je lidgeld (=verzekering) betalen. Dit is 45 euro voor 1 jaar (okt t/m sep)

Inschrijven kan je dan via dit online-formulier doen
(heb je nog geen account dan moet je die eerst aanmaken, onderaan die pagina)

Inschrijven kan eens je 6 jaar bent geworden !

• Voor bestaande leden, die graag willen verderdoen:

Gelieve zo snel mogelijk het lidgeld (45 euro) over te schrijven op rekeningnummer BE60 0682 2648 9670 - Scouts & Gidsen Keerbergen met als mededeling 'lidgeld + naam + voornaam'.

• Wijzigen gegevens (adres, telefoonnummer, e-mailadres,...) ?

U kunt uw gegevens raadplegen EN aanpassen in ons ledenbestand door u te registreren op de website van Scouts & Gidsen Vlaanderen en er een account aan te maken. Surf daarvoor naar https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/gebruiker-aanmaken.

Die login kunt u dan gebruiken om in te loggen op ons ledenbestand via deze pagina (klik onderaan op "ik heb al een login")

De leiding neemt nooit geld aan voor inschrijvingen, regel alles zo veel mogelijk rechtstreeks met het secretariaat aub.

Secretariaat

Het secretariaat verwerkt en beheert alle informatie betreffende adressen, inschrijvingen, verzekeringen, mailings, etc…
Indien er adreswijzigingen zijn geeft u die zeker door aub: secretariaat@scoutskeerbergen.be of via bovenstaande link.

Goed om weten:
Elke groep kan bij het verbond een korting aanvragen voor leden wier financiële situatie niet zou toelaten om aan scouting te doen. Ook wij sluiten ons daarbij aan en indien u dit wenst kan u contact nemen met het secretariaat zodat u dit in alle discretie kan bespreken.

Het uniform

uniformscouts