pm2014 pm 2014 pm2014

Pasar Malam

PASAR MALAM (PM), Indonesisch voor avondmarkt, is de naam die 45 jaar geleden gekozen werd voor de eerste Vlaamse Kermis die toen ingericht werd door de scouts van Keerbergen. Er trad toen o.a. een Indonesische groep op en er werden Indonesische gerechten geserveerd.

De gerechten zijn veranderd, maar de naam is gebleven en heeft voor iedereen die van ver of dichtbij bij de scouts- en gidsenwerking van Keerbergen betrokken is of was op zijn minst een magische klank.

Na het kamp is het de activiteit waar het meest naartoe geleefd wordt door iedere scout en gids van onze groep. Het is één groot feest waar zij hun creativiteit en technieken gebruiken om een eigen typische Vlaamse scouts kermis te houden. Weken van voorbereiding door leiding en leden maken dat elke Pasar Malam origineel en aantrekkelijk is voor jong en oud, voor leden en niet-leden.
Elk jaar opnieuw starten wij al in september met de voorbereidingen voor de Pasar Malam van het volgende jaar. Samen met de groepsleiding en de leiding trachten we elk jaar vernieuwend te zijn, bij te sturen wat vorig jaar niet zo goed was, een feestweekend samen te stellen waar naast de jeugd ook de volwassenen graag vertoeven.

Wij willen iedereen waar voor zijn geld geven: een goede pint, een lekker wijntje, een smakelijke maaltijd, een heerlijke pannenkoek, een knapperige friet met mayonaise,…

De organisatie van de Pasar Malam is in handen van het Pasar Malam comité. En zij hebben vooral nood aan helpende handen. Indien u zich dus wil inzetten, aarzel dan niet en geef uw naam op via de website of contacteer iemand van het Pasar Malam comité (info@pasarmalam.be)

ALVAST BEDANKT!

You are here: Pasar Malam Wat is de Pasar Malam?